Tre eksempler på, hvor du kan bruge en New Yorker væg

Tre eksempler på, hvor du kan bruge en New Yorker væg

En New Yorker væg er en væg, der opstod, da folk begyndte at bruge de store tomme kontor- og fabriksrum til at bo i. Selvom det er rart at have meget plads, er det også virkelig rart at have en opdeling af rummet, så det er muligt at have noget privatliv. Det er for eksempel i forhold til toilettet og til soveværelset. Samtidig ville indbyggerne dog også gerne bevare følelsen af det store rum. Derfor lavede de en metalramme med glas i. Det gjorde det muligt at se ind i rummet, men også skabe et rum, hvor det var muligt at trække gardinerne for, hvis der var brug for det. 

I dag kan du dog bruge en New Yorker væg på mange forskellige andre måder i dit hjem eller i din virksomhed. Det kan for eksempel være til at skabe individuelle kontorpladser i et stort rum. Hvis du som chef har dit skrivebord i storrumskontoret, vil du helt sikkert opleve, at der er meget larm, og at du kan have svært ved at koncentrere dig. Derudover er det heller ikke hensigtsmæssigt, hvis du har brug for at have fortrolige samtaler med dine medarbejdere. Med en New Yorker væg kan dine medarbejdere stadig se dig, men du bliver ikke lige så forstyrret og har mulighed for at have fortrolige samtaler. 

Det er ikke alle virksomheder, der bare lige kan lave en New Yorker væg, så det ser fantastisk ud. Derfor kan det være en god ide, at du henvender dig til nogle, der har virkelig godt styr på det. Det kan for eksempel være helstrand-smedje.dk. De har stor erfaring med at lave de både praktiske og smarte New Yorker vægge. 

Helstrand-smedje.dk kan lave væggene, så de passer ind mange forskellige steder i dit hjem eller din virksomhed. Det kan være som vindfang, som kontor, som ekstra værelse og mange andre formål.