Bliv smertefri med Biofreeze Gel

Biofreeze gel er den optimale løsning til dig, som ønsker hurtig og non-invasiv smertebehandling med et produkt, der passer godt på dig og din krop. Hos Your Care kan du altid finde et solidt udvalg af de populære og anerkendte Biofreeze gel produkter.

Koldterapi der fungerer

Biofreeze Gel er baseret på det der kaldes koldterapi. Koldterapi er når for eksempel en gel, går ind og afkøler et område. Det betyder at væsketrykket dæmpes, så nerverne er under mindre pres, hvilket er smertelindrende. Biofreeze Gel skal kun påføres 2-3 gange for optimal effekt og har en langvarende samt dybdegående effekt, som du hurtigt kan mærke, da ømhed og hævelse aftager.

Biofreeze med god samvittighed

Der er tænkt over det hele, når det kommer til Biofreeze. Produktet er ikke tester på dyr og er derudover CE-mærket. Det indeholder ikke olier, aloe vera, petroleum eller hormoner. Du kan derfor trygt påføre det din hud, og være sikker på, du ikke slår du over for noget. Det pletter heller ikke på tøjet, så smut du bare i den hvide t-shirt efterfølgende påsmøring, hvis det er det, du har lyst til.

Aflast flere problemområder

Biofreeze Gel er en funktionel gel, som kan påføres flere steder. Du kan påføre gelen på problemområder såsom nakke og ryg. Du kan også afhjælpe smerter i led som for eksempel knæ eller albue. Biofreeze gel går altid ind og fjerner smerter lige der, hvor du har brug for det. Tag et kig i vores sortiment hos Your Care allerede i dag og tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har brug for råd og vejledning.