Bobcat reservedele til din maskine

Der er mange modeller og minigravere. Bobcat er en populær maskine og til tider kan det være svært at finde præcis den reservedel du står og mangler.

Afhængigt at hvor meget du bruger maskinen og hvor hårde opgaver du udsætter den for, så vil den skulle have skiftet sliddele på et tidspunkt.

De fleste reservedele kan du finde hos Scanbolt.

Hvilke reservedele får du brug for?

Det er naturligvis meget forskelligt hvilket behov du har. Men nogle af de mest almindelige sliddele er relateret til motoren. Oliefilteret skal skiftes en gang i mellem og det samme gælder luft- og brændstoffilter.

Men også skovlen kan blive slidt. Eller rettere ophængspladen kan blive slidt. Tippeledet har også af og til brug for at blive skiftet.

Sand og jord påfører enormt slidtage på maskinen.

Nye bælter kan være nødvendigt

Gummibælter fås i mange kvaliteter. En af de vigtigste faktorer ved et gummibælte er at det kan holde spændingen. Et løst bælte er håbløst at arbejde med.

Hvis bæltet er overspændt, så bliver det alt for hurtigt slidt ned. Hvis det er underspændt, så er der stor risiko for at bæltet hoppe af under kørsel.

Vælg eventuelt metalbælter

Ville det være bedre med kæder af metal på minigraveren i stedet for gummibælter? Nej, ikke nødvendigvis. Dels er det ikke sikkert at du kan finder bælter der passer, men gummibælter er mere fleksible og kan bedre tilpasse sig over- og underspænding.

Dog har metalbælter den store fordel at du kan reparere dem i stedet for at købe nye. Du kan få alle de reservedele du har brug for til bælter. Både underruller og tandhjul kan skiftes alt efter behov.

Husk at vedligeholde din maskine. Jo bedre du passer på den, jo færre reservedele får du brug for. Vedligeholdelse er en god investering.