Stål på badeværelset er helt unikt

Er du i gang med at lave nyt badeværelse? – Så kunne det være at du synes at den sædvanlige håndvask er lidt kedelig. Af en eller anden grund er vasken i badeværelset altid lavet af porcelæn.

Sådan har badvaske set ud i Danmark næsten altid. Men sådan behøver det ikke at være. Hos Lavabo kan du få anderledes og flotte stålvaske. Du kan få dem i både rustfrit stål, messing og kobber.

Enestående håndvask i messing

En vask af messing på badeværelset giver helt nye muligheder for at designe et flot rum. Traditionelt ser vi kun stålvaske i køkkenet, men hvorfor ikke i badeværelset? Håndvasken behøver ikke at være messing, men uanset hvilket materiale du vælger, så er det mere dekorativt end den gamle kendte porcelænsvask.

Vasken er rektangulær og har et flot funktionelt design. Afløbet sidder midt i vasken med en dekorativ hældning.

Runde håndvaske

Materialet gør det lettere at designe håndvasken i forskellige former. Du kan for eksempel købe en hel rund vask, som kan stå alene uden at blive indbygget i et møbel.

De runde håndvaske giver mulighed for at kombinere dem med en vandhane der passer til vasken. Du er ikke længere underkastet en standard. Du har friheden til at designe dit badeværelse præcis som du vil have det.

Fordele ved vaske i stål

Først og fremmest er vasken meget holdbar. Den er let at vedligeholde. Designet sikrer at vandet ikke laver den kendte larmende lyd af metal. Vandet løber næsten lydløst i vasken. Det er nærmest som en stille rislen.