Plankeborde fremstillet i genbrugstræ fra Thors Design

Plankeborde fremstillet i genbrugstræ fra Thors Design

Hvis du går op i trendy indretning, er den rå og uprætentiøse stil, som er højeste mode lige nu, næppe gået din næse forbi. Den hotteste tendens inden for boligindretning går ud på at blande det rustikke med det urbane og det industrielle med det traditionelle danske design – og samtidig holde stilen så ren og strømlinet som muligt. Dette betyder et minimalistisk møblement, hvor hver enkelt element er et statement i sig selv. Og det betyder rå overflader, som fortæller en historie. For eksempel nøgne murstensvægge, som bærer vidnesbyrd om oprindelsen af det hus, du bor i. Det er gulv i beton eller cement, som udstråler styrke og giver rummet et industrielt præg. Det er ægte københavnerlamper, som hænger vægtigt over dit spisebord. Og spisebordet er helst et tungt, bastant plankebord, som er fremstillet af massivt træ, så ubehandlet som overhovedet muligt.

Find et unikt plankebord hos Thors Design

Et solidt plankebord, placeret midt i rummet, er familiens naturlige samlingspunkt. Ideelt sender plankebordet et signal om styrke og sammenhængskraft – og det kan med sikkerhed siges om de helt enestående plankebord fra Thors Design. Hvert plankebord har sin egen historie. De ikoniske plankeborde er fremstillet af ægte afrikansk Azobé træ, som ikke er imprægneret – træets egen olie er i sig selv nok til at beskytte det mod elementernes rasen. Og netop denne form for påvirkning har plankerne i plankeborde fra Thors Design mærket en del til. De stammer nemlig fra danske færgehavne, hvor de har udtjent deres værnepligt i bolværker i mindst 60 år.

Således er Thors Design plankeborde fremstillet i 100% genbrugstræ, uden brug af kemikalier – og dermed kan du have god samvittighed, når du anskaffer et plankebord fra Thors Design. Og samtidig kan du være sikker på, at dit nye plankebord holder i mange år. Se de forskellige typer plankeborde på thors-design.dk