Økologisk firmafrugt - frisk leveret til din virksomhed

Økologisk firmafrugt – frisk leveret til din virksomhed

Vi er alle ganske klar over, at det er nødvendigt at supplere vor daglige kost med et vist mål frisk frugt og grøntsager på daglig basis. Frugt og grønt tilfører kroppen vigtige fibre og næringsstoffer, som styrker immunforsvaret og giver os et energimæssigt boost. Hvis vi sørger for at spise frugt og grønt hver dag – og faktisk allerhelst basere vores kost på grøntsager og frugter – opnår vi et langt bedre forsvar mod infektioner, og undgår muligvis samtidig inflammatoriske tilstande i fordøjelses systemet og i resten af kroppen.

Frisk frugt på arbejdet – hver dag

Når vi er på arbejde, kræves der lidt ekstra af os – mentalt, kognitivt, og faktisk også fysisk, selv om arbejdspladsen er placeret på kontor eller i et andet stillesiddende miljø. Kontorarbejde tærer på kroppen, da der er mange stress faktorer, og de mange timers tænkearbejde kan samtidig gøre os matte i koderne. Især når frokosten for længst er fordøjet, er det fristende at række ud efter slikskålen eller trække en sodavand i automaten for lige at kunne klare de sidste timer på kontoret. Men et overdrevet forbrug af sukker i form af slik og sodavand er meget usundt i længden. Og derfor er det en god idé, at du som arbejdsgiver sørger for, at dine medarbejdere har adgang til et sundt alternativ – for eksempel i form af økologisk firmafrugt, som du for eksempel kan stille til rådighed gennem en firmafrugtordning.

Økologisk firmafrugt fra Frugtkurven.dk

Med økologisk firmafrugt, som leveres frisk fra Grønttorvet til dit firmas hoveddør hver morgen, slipper dine medarbejdere for selv at skulle medbringe frisk frugt. Samtidig sender du et signal om, at du kerer dig om dine medarbejderes sundhed, og opmuntrer dem til at passe på sig selv. Frugtkurvens friske, økologiske firmafrugtkurve er sammensat af årstidens frugt, håndplukket på Grønttorvet og kørt direkte til din virksomhed. Læs mere om økologisk firmafrugt fra Frugtkurven på frugtkurven.dk