Hvad er en Mitsubishi Hero?

Hvad er en Mitsubishi Hero?

Når man nævnet mærket “Mitsubishi”, så tænker de fleste nok på det udenlandske bilmærke, men fabrikanten af biler producerer faktisk også mange andre anordninger under samme navne. Blandt disse finder man produktet Mitsubishi Hero, som er en varmepumpe.

Hvad gør den så brugbar at investere i? Jo, den kan faktisk mærke dig på flere forskellige fronter, som vil gøre dig glad i lændgen, hvilket ikke kun handler om at have de rette temperaturindstillinger i hjemmet eller på arbejdspladsen.

For selvfølgelig kan Mitsubishi Hero reguleres efter, om du vil have det varmt på en iskold vinterdag, eller hvis du trænger til en svalende fornemmelse indendørs, når der er tale om en varm sommerdag.

Men det er netop pointen med en varmepumpe, så hvad adskiller den sig fra så mange andre varmepumper på markedet?

Blandt flere ting kan det nævnes, at den kommer med indbygget WiFI og Nightmode. Og en af de andre fronter, hvor den vil give dig glæde i hverdagen, som vi var inde på tidligere, er, at den er i energiklasse A+++, som for dig vil betyde, at den er så energibesparende, at det vil kunne mærkes på pengepungen. Faktisk er den 5.2 gange mere sparsom, end hvis varmen skulle komme af el.

Desuden er den intelligent! Med sensorer aflæser den, hvor du mest opholder dig i huset, så den ved, hvor den skal sprede kulde eller varme mest effektivt. Det er da forskelligt fra mange andre varmepumper.

Og du skal heller frygte for at have et monstrum hængende, der udsender høj støj og er en øjebæ, for udover et stilfuldt design, så er den også skabt efter at være lydsvag. I nogle sammenhænge er den faktisk næsten lydløs, så du ikke kommer til at lægge mærke til via lyden, om den er tændt.

Du gavner desuden miljøet ved at anskaffe dig en Mitsubishi Hero, for den er udstyret med et nyt kølemiddel, der skåner miljøet bedst muligt.