Her forhandles OBH Nordica

OBH Nordica blev stiftet tilbage i 2002, da det svenske Nordica og det danske OBH slog sig sammen. Mærket er kendt for sit brede sortiment, som favner teknologiske løsninger indenfor husholdning, køkkenredskaber og personlig pleje, såsom støvsugere, blendere og barbermaskiner. OBH Nordica har i dag en yderst stærkt position i Skandinavien og det skandinaviske ophav ses også tydeligt i produkterne, der bærer et tidløst og simpelt design. Med OBH Nordica får du innovation, design og kvalitet til fair priser og så gør de din hverdag nemmere.

Et stort udvalg af OBH Nordica

Her på siden finder du et hav af OBH Nordicas produkter, både til rengøringen, til madlavningen, til hårstylingen og den personlige pleje, samt wellness. Af OBH Nordicas rengøringsprodukter kan Damborg tilbyde bl.a. støvsugere og fnugfjernere. Til køkkenet er der en bred vifte af produkter såsom kaffemaskiner, brødristere og air fryers. Til hårstylingen findes der forskellige glatte- og krøllejern, samt føntørrere og til personlig pleje er der f.eks. skægtrimmere. Damborgs OBH Nordica sortiment består også af lækre wellness produkter som massageapparater, infrarød fodbad og varmepuder til dig der vil forkæles lidt ekstra. Lige meget hvad dit behov er, kan du være sikker på, at finde et produkt der passer til dig. Se hele udvalget af OBH Nordica herunder.

Alt til borddækningen Mærker til enhver smag

Udover OBH Nordica, forhandler Damborg en lang række af andre kendte mærker, indenfor isenkræmmer branchen. Her er Damborg særligt kompetente, da de har været en stærk spiller på markedet siden 1952. De har et stort sortiment af køkkenredskaber, service, alt til hjemmet og personlig pleje, som er essentielle for husstanden. Samtidig kan du vælge mellem alverdens brands og du finder helt sikkert dit yndlingsmærke i blandt.