Henza.dk - sportstape og kinesiotape til heling og forebyggelse af skader

Henza.dk – sportstape og kinesiotape til heling og forebyggelse af skader

Langt de fleste sportsudøvere – professionelle såvel som amatører – eller motionister oplever skader på muskler, led eller sener i løbet af deres liv. Skade kan opstå på mange forskellige måder. Slidskader opstår for det meste som følge af forkert eller uhensigtsmæssig belastning af en muskel eller et ligament, og kan give smerter, fordi der som oftest opstår inflammation. Denne type skader kræver behandling, og samtidig en form for genoptræning, hvor kroppen lærer at belaste korrekt. Til dette formål kan man bruge sportstape til at fiksere eventuelt hypermobile led, og på den måde lede kroppen på rette vej. Og til at øge blodgennemstrømningen og fremme helingen, kan man anvende kinesiotape.

Sportstape fra Henza.dk – til akut opståede skader

Sportstape er et nyttigt redskab, når det handler om restitution efter skader. Især den anden type skader, som, i modsætning til slidskader opstår akut. Det kan være forstuvninger, fibersprængninger, eller forstrækninger af ligamenter. Det kan være, at man er trådt forkert under en fodboldkamp, og et led – for eksempel knæ eller ankel – er kommet for langt ud i en yderposition. Dette medfører smerter og hævelse af ledet, og man vil opleve, at man ikke kan støtte ordentligt på benet. Med sportstape fra Henza.dk vil man kunne fiksere det eller de berørte led, således at ligamenterne skånes under helingen. Korrekt påsat sportstape forhindrer ledet i igen at komme ud i de skadelige yderpositioner, som kan forværre skaden.

Kinesiotape fra Henza.dk – til forebyggelse og behandling af slidskader

Oplever du, at visse muskler bliver overbelastet og dermed stive og ømme, kan du aflaste dem ved hjælp af såkaldt kinesiotape fra Henza.dk. Kinesiotape er, i modsætning til sportstape, elastisk og fleksibelt, og fikserer ikke i samme grad. Formålet med kinesiotape er at øge blodgennemstrømningen i de berørte områder, og fremme den korrekte brug af musklen. Henza.dk fører et bredt udvalg af kinesiotape i flere farver og tykkelser.