Få længere vipper og fyldigere bryn med M2 serum

Er du heller ikke født med smukke, lange Bambi-øjenvipper? Og har du allerede prøvet øjenvippe extensions og kunstige øjenvipper? Så har vi svaret på dine bønner. Med M2 serum kan du nemlig få de lange øjenvipper du længes efter!

De fleste ville måske være lidt skeptiske over et øjenvippeserum – for helt ærligt, hvor mange af os har ikke prøvet at hoppe med på en trend og sat vores forhåbninger op, bare for at finde ud af at produktet ikke virkede. Men! M2 serum til både bryn og vipper giver dig rent faktisk synlige resultater. Vi giver dig svarene på alle dine spørgsmål omkring M2 Beauté.

Fordelene ved M2 Beauté serum til øjenvipper og bryn

M2 Beautés mest populære produkter er deres øjenvippeserum og brynserum. Du kan derfor både få et serum, der kan gøre dine øjenvipper længere samt et produkt til at gøre dine bryn mere fyldige, hvis du ikke fra naturens side har hverken fyldige vipper eller bryn.

Den helt klare fordel er, at du får de vipper og bryn du længes efter og samtidig kan det langt bedre betale sig at købe M2 serum til dine vipper frem for at betale dyre domme for eyelash extensions, som også med tiden kan ødelægge dine egne vipper.

Hvordan virker M2 øjenvippeserum?

M2 Beautés øjenvippe- og brynserum indeholder begge to aktive ingredienser som bl.a. Norbimatoprost og Black Sea Rod Oil, som får dine hår til at vokse. Du vil se tydelige resultater efter 6-8 uger, så vær tålmodig – det betaler sig!

Hvordan påfører jeg M2 serum?

  1. M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum påføres direkte på dit øjenbryn de steder, hvor du gere vil øge hårvæksten. Du skal anvende serummet dagligt og gerne om aftenen på rene og tørre bryn. Lad altid serummet trænge ind i nogle få minutter.
  2. M2 Beauté Eyelash Activating Serum påføres som en eyeliner langs din vippekant både øverst og nederst – et enkelt strøg med penslen om dagen er faktisk nok. Husk at rens dit øjenområde inden brug, så serummet påføres på rene og tørre vipper.

Hvor køber jeg M2 Beauté serum?

Produkterne fra M2 Beauté forhandles mange steder i Danmark, men vi har kun fundet et sted, hvor du rent faktisk kan købe deres produkter med store besparelser. Hos hjemmesiden emma.dk kan du nemlig få de skønne produkter fra M2 Beauté til næsten halv pris!

Hos emma.dk forhandler de ikke kun beauty-produkter men også dagligvarer og plejeprodukter fra nogle af de største brands og så endda med op til 85 % rabat. Derudover får du både gratis fragt og hurtig levering. emma.dk er derfor helt klart en anbefaling værd!