Få hjælp mod smerter efter piskesmæld

Hos Smertefribevægelse kan du få professionel og omsorgsfuld hjælp skræddersyet til ligegyldigt hvilke smerter du kæmper med. Har du været udsat for piskesmæld eller en diskusprolaps, så kan vi hos Smertefribevægelse sammensætte en plan for dig, som hjælper dig med at opnå et smertefrit liv.

Femstjernet behandling

Vores anmeldelser taler for dem selv. Når folk tager et forløb hos os, så ser de og mærker resultater, som de er glade for. Vi er en gruppe af veluddannede mennesker med baggrund i alt fra fysioterapi til jordemoder til idrætsvidenskab. Du er derfor med garanti dækket ind, da vores kompetente medarbejdere er specialister indenfor forskellige områder såsom ryg- eller skuldersmerter.

Slip af med gener fra piskesmæld

Hos Smertefribevægelse ser vi på dig som et helt menneske. Med traditionel behandling går man til lægen, får en diagnose, og bliver enten medicineret eller sendt til fysioterapeut. Der bliver kun kigget på dig med det aspekt, at du er et menneske med en skade såsom piskesmæld eller skuldersmerter. Hos Smertefribevægelse har vi en moderne tilgang til smertebehandling, hvilket betyder, at vi også overvejer faktorer psykologi og dit sociale liv oveni din biologiske udfordring. Vi ser dig altså som et menneske, der skal kunne fungere i flere forskellige aspekter af livet.

Book en konsultation

Du kan hos os få en gratis og uforpligtende konsultation på 50 min. Efter den gratis konsultation, bliver du så inviteret til en to timers screening samt undervisning i moderne smertebehandling med dig i fokus. Derefter starter dit skræddersyede forløb, hvor vi mødes i ca. 1 time ad gangen så længe, som du ønsker. Book en gratis konsultation allerede i dag og tag de første skridt imod at leve et mere smertefrit liv.