Sprælsk interiørvirksomhed med flair for design

Sprælsk interiørvirksomhed med flair for design

House Doctor udfordrer mange af tidens tendenser inden for områder som boligindretning, brugskunst og køkkenudstyr. House Doctor arbejder blandt andet ud fra en forudsætning om, at elementer og stilarter bør blandes, snarere end holdes adskilt. Selv kalder House Doctor deres stil for provokerende, uformel og personlig.

Bag House Doctor finder man tre søskende, der sammen driver den sprælske interiørvirksomhed. Virksomheden beskæftiger efterhånden 100 mennesker, der knokler for at indsamle inspiration og viden om hvad der rører sig på markedet for brugskunst, og sætte deres eget unikke, til tider legesyge, præg på produkter til indretning. Produktionen af produkterne i sortimentet foregår hos producenter fra hele verden, der nøje udvælges af teamet bag House Doctor. Både producenter og leverandører udvælges ud fra en vision om aldrig at gå på kompromis med kvaliteten.

Produkterne hos House Doctor er moderne og udstråler stil tilføjet et frisk pift af originalitet. Mange af produkterne, som House Doctor forhandler, er både funktionelle og praktiske. House Doctor er for dem, der ønsker at fylde sit hjem med meningsfuldt design samt praktiske løsninger. Et eksempel på produkter i House Doctors sortiment, der både er funktionelle og unikke i deres design, er vaser og urtepotter. Her vil man opleve, hvordan House Doctor udfordrer den populære tendens, hvor rene linjer skal bidrage til et enkelt og rent udtryk i hjemmet. På sin egen finurlige måde, søger House Doctor med de lidt skæve og rustikt udseende vaser og urtepotter at bryde med ideen om at alt skal være elegant og symmetrisk. Hos House Doctor er det fejlfri udtryk skiftet ud med små skævheder, som fanger øjet og tvinger os til at ændre vores opfattelse af hvordan man på bedst mulig vis indretter sit hjem. I sortimentet finder du produkter, der kan sende tankerne hen på en hyggelig sommeraften i sommerhus, en bålaften i haven eller noget helt andet. Med House Doctors udvalg af bl.a. lyskæder, er det muligt at skabe et hyggeligt rum med belysning der ikke blot kommer fra en helt almindelig lampe.

Hos House Doctor finder man et udvalg af brugskunst inspireret af naturen. Vores skærebræt fremstillet i akacietræ giver f.eks. et rustikt look når man kigger ud over køkkenbordet, samtidig med at årernes smukke, lineære mønster er med til at gøre skærebrættet stilfuldt at kigge på. Gennem de seneste år, er tendensen med naturmaterialer i hjemmet blevet mere og mere udbredt. Det vil man i den grad opleve, ved at tage et kig på House Doctors produkter.