Robuste og holdbare udebokse til heste

Igennem Staldinventar.dk kan du købe robuste og holdbare udebokse til heste fra Midtjyden. Midtjyden er kendt for at lave både indendørsbokse, men også udebokse til heste til en billig pris i skræddersyede størrelse helt uden at gå ned på kvaliteten.

Skræddersyede løsninger

Når du bestiller en boks fra Midtjyden hvad enten det er udebokse til løsdrift eller indendørsbokse til stalden, så kan du bestille bokse i lige præcis de mål, som du har brug for. Alle boksene produceres i slidstærke materialer og produceres derudover også galvaniserede, så du kan få glæde af dem i lang tid fremover. Du bestemmer selv om skydedøren, der medfølger skal være højre- eller venstremonteret. Skydedøren kan justeres, så den kan køre over ujævne underlag. Med andre ord, så kan hver boks skræddersyes og tilpasses til lige præcis dine hestes behov.

Inden du køber udebokse

Inden du investerer i udebokse eller det man også kalder løsdrift til heste, så skal du tænke over fordele og ulemper. De klare fordele ved udebokse er at hestene kan komme i kontakt med hinanden samt har mere plads. Fodringen og udmugningen er også klart nemmere med denne løsning. Nogle ulemper er selvfølgelig det er sværere at adskille heste samt fodringen kan være mere udfordrende. Når du har taget dine overvejelser om udebokse er en løsning for dig, så kan du med fordel kontakte Staldinventar og få et rigtig godt tilbud på udebokse.

Få råd og vejledning

Har du brug for råd og vejledning med hensyn til valg af materialer eller størrelse på boks, eller noget helt tredje, så er du altid velkommen til at kontakte os. Staldinventar.dk og Midtjyske har flere års erfaring indenfor hesteverdenen og står klar til at hjælpe dig.