Praktisk og flot granitbænk til haven

Ønsker du at skabe et rustikt og hyggeligt udtryk i haven med havemøbler, der kan stå udenfor i al slags vejr uden at få varig slitage? Så er en bænke og borde i granit oplagte tilføjelser til den oaselignende have, du ønsker at skabe. Udover at være med til at skabe en helt særlig stemning, kan en granitbænk også skabe den perfekte siddeplads i et hjørne af haven eller til den hyggelige udsigtspost, hvor du kan nyde synet af havens blomster, træer og planteliv.

Robust granitbænk

En granitbænk er genial, når du helst vil undgå at skulle sætte tid af til vedligeholdelse og rengøring. Hvor en bænk i træ ofte trænger til afslibning og lakbehandlinger en gang eller to årligt, behøver en bænk i granit eller beton absolut ingenting.

Karakteristisk for granit er, at det nok er et af de mest robuste stenmaterialer på markedet. En bænk i granit har derfor en enormt lang levetid og er samtidig vedligeholdelsesfri. Det vil først efter 5-10 år være relevant at give granitbænken lidt kærligheden med en smule afrensning. Derfor er det nok også det mest praktiske havemøbel, du kan finde på markedet.

Skab den oase du altid har drømt om

Hvis du nogensinde har været i en arkitekttegnet have eller et udendørs museumsområde, har du måske kunne beundre og betragtet de fine granitbænke og borde, der ofte gør sig gældende. De er med til at skabe en helt særlig oaselignende stemning, som du nemt kan skabe i din egen have ved at inkorporere det smukke granitmateriale. Ved haveafkroge og træer er det oplagt at placere granitbænke og borde for at skabe et ekstra sted at slappe af for dig og dine gæster. Samtidig kan en sådan ’krog’ også give havens samlede udtryk et indbydende og atmosfæreskabende løft.