Økologisk frugtordning – et naturligt valg

Frisk frugt er lækkert, og hvad kan være bedre end en dejlig kasse økologisk frugtkasse lige tildøren? Med vores økologiske frugtordning, kan det ikke være nemmere at være sund. Den økologiskefrugtordning er et godt skridt på vejen mod en sundere tilværelse, og det gør det endnu nemmere atrække ud efter noget frisk frugt i stedet for usunde snacks.

Forkæl jeres medarbejdere

Nogle gange er det godt med et lille afbræk i hverdagens gøremål på et kontor, og med vores økologiskefrugtordning, kan I forkæle jeres medarbejdere med dejlig frisk og økologisk frugt på kontoret. Det er engod og sund måde for medarbejderne at mødes på i pausen, og de vil værdsætte en sund pause meddejlig frisk frugt. Det skaber altid glæde med et stort udvalg af friske frugter på en arbejdsplads, og voresøkologiske frugtordning har et dejligt udvalg af håndsorterede frugter.

Miljørigtig løsning

Vi skal alle passe på miljøet, og vi ved at mange arbejdspladser stræber efter at være miljørigtige med såmange ting som muligt. Med den økologisk frugtordning kan I få lækker frisk og økologisk frugt, samtidigmed at I er med til at passe på miljøet. Vores økologiske frugtordning bliver nemlig leveret i de finestegenanvendelige frugtkurve- og kasser. Det vil sige at man får ikke bare lækker frugt, men man kan ogsåspise det med god samvittighed.

Kontakt os for et tilbud

Vi ved hvor vigtigt det er at sørge godt for sine medarbejdere, så vi står altid klar til at hjælpe jer med atfinde den helt rigtige økologiske frugtordning for jeres firma. Tøv ikke med at kontakte os, så vi kan givejer et tilbud på en økologisk frugtordning, som vil være et lyspunkt i jeres medarbejderes dag. Udfyldjeres oplysninger og bliv kontaktet af en vores medarbejdere i dag.