Økologisk babytøj - for din babys sundheds skyld

Økologisk babytøj – for din babys sundheds skyld

Alle småbørnsforældre vil deres barn det bedste, og vil gå langt for at sørge for, at deres barn får de bedste betingelser for opvækst. De fleste forældre lægger en stor indsats for at stimulere deres barn til en sund fysisk og mental udvikling, og sørger samtidig for, at barnet får den optimale ernæring i form af sund og afstemt kost – helst økologisk.

Fordelen ved økologisk kost er, at den i stort omfang er fri for skadelige kemikalier i form af for eksempel sprøjtegifte eller stråforkortere samt vækstfremmende hormoner og anden medicin. Når man vælger økologisk mad frem for mad fremstillet af konventionelt dyrkede fødevarer, er man for det første sikker på, at mængden af allergener og hormon forstyrrende stoffer, barnet udsættes for, minimeres. For det andet er økologiske råvarer mere rig på næringsstoffer, vitaminer og mineraler end konventionelle, og for det tredje bidrager man til en mere bæredygtig udvikling, når man vælger at støtte økologiske producenter.

Økologisk babytøj – når dit spædbarn skal have det bedste

Er du blandt de forældre, som stræber efter at give dit barn de allerbedste opvækst betingelser, bør du – ud over kosten – rette blikket mod din babys beklædning. Tøjet, som spædbarnet er iklædt 24 timer i døgnet, er i tæt kontakt med barnets hud. Og da huden er vores største organ, og ikke en tæt barriere imod omverdenen, optages stoffer fra tøjet også gennem huden, i næsten lige så høj grad, som det sker gennem fordøjelsessystemet.

Derfor er det vigtigt at du, af samme grunde som du vælger økologisk mad og drikke til dit barn, også vælger økologisk tøj. Tekstiler i tøj kan være fyldt med mange af de samme kemikalier, som konventionelt dyrkede fødevarer, herunder sprøjtegifte og farvestoffer, som kan udløse allergi eller virke forstyrrende på hormonsystemet. Et spædbarns immunforsvar er skrøbeligt, og kan ikke i samme grad som voksnes modstå disse påvirkninger – og dette kan få langtrækkende konsekvenser i barnets voksenliv.

Find økologisk babytøj online hos Babynature.dk

Hos Babynature.dk kan du finde certificeret økologisk babytøj til fornuftige priser. Babynature.dk holder en meget streng kontrol med de brands, der forhandles i den online shop, og du kan derfor være sikker på, at alt babytøj, du køber hos Babynature.dk, er fremstillet efter grønne og bæredygtige principper. Når du handler hos Babynature.dk, får du gratis fragt ved køb for over 500,- kr. Babynature.dk giver tilmed 10% i tvillinge rabat, skulle du være dobbelt velsignet, så begge guldklumper kan nyde godt af det lækre, økologiske babytøj af høj kvalitet.