Ny undervogn? Læs mere her

Ny undervogn? Læs mere her

Når foråret melder sin ankomst med fuglefløjt, solskin og tørre, snefri veje, er det på tide at overveje, hvordan bilen skal pimpes op til sommerens cruises. Ud over de obligatoriske alufælge, de frække spoilers og de stilige skørter, skal undervognen da også lige have en tur. Og hvis du ønsker at sænke din bil, er der flere muligheder for fremgangsmåden.

Sænkning af bil med sænkningsfjedre

Den absolut billigste måde, hvorpå du kan sænke din bil, er ved hjælp af såkaldte sænkningsfjedre eller sænkningssæt. Disse fjedre erstatter de eksisterende fjedre i din undervogn, og sørger for, at bilen sænkes til et vist niveau. Med sænkningsfjedre kan du opnå såvel et mere cool udseende til din bil som et bedre vejgreb, hvilket faciliterer en sporty kørestil. Samtidig sørger den mindskede luftmodstand, du opnår ved sænkning af din bil, for, at dit brændstof forbrug sænkes, hvilket er positivt for din brændstof økonomi. Sænkningssæt kan erhverves for et par hundrede kroner og op til små femten hundrede.

Det gælder for disse fjedre, at du får, hvad du betaler for – de billigste fjedre er fremstillet af de billigste materialer, lige fra stålet til malingen. Det anbefales, at du får en professionel mekaniker til at montere fjedrene i din undervogn.

Sportsundervogn eller gevindundervogn

En anden måde at sænke din bil på, er ved at anskaffe og montere en komplet undervogn. En sportsundervogn er en fin løsning, hvis du gerne vil have din bil sænket til en bestemt højde. Fordelen ved en sportsundervogn frem for sænkningsfjedre er, at den består af en fuld undervogn med fjedre og støddæmpere, som er perfekt afstemt indbyrdes. Denne løsninger således meget sikker og stabil. Den er selvfølgelig lidt dyrere og mere omfattende, men med en sportsundervogn vil du virkelig kunne mærke den øgede kørekomfort. Med en gevindundervogn kan du tilmed selv indstille højden på bilen, da undervognen her er monteret med justerbart gevind.

Læs mere om, hvordan du kan udbygge din bils undervogn, på billig-gevindundervogn.dk