Minus er plus på feminint tøj

Minus er plus på feminint tøj

Brandet Minus er til dig, der vil have en garderobe af tøj, der tilstræber et feminint, men stadig sofistikeret snit, mens du klarer dagens dont. 

Vi er kendetegnet ved at have skabt tøj til kvinder af kvinder, for vi kender nemlig til opgaven med at være mange slags kvinder på samme tid, selvom man kun er én person og skal vælge tøj efter behov. 

Om man så er den travle karrierekvinde, blæksprutte-familiemoderen eller den omrejsende bohemepige, så garanterer minus.dk for, at du er klædt på til de udfordringer og det udseende, som du stiler efter.

Hos os finder du skandinavisk mode, der er lavet til blazere, nederdele, bukser, jeans, ja, alle de beklædningsgenstande, du som kvinde med mange bolde i luften kan have brug for at skifte mellem.

Minus har fokus på, at du altid kan finde den tøjsammensætning, du har behov for, om du så skal have en afslappet dag med veninderne, hente børnene fra skole eller på date. Vores tøj er moderne og samtidig praktisk udformet.

Tøj er for dig en personlig sag, som du ikke bare kaster dig i, men som skal gøres med grundige overvejelser for at udsende det signal, som du befinder dig bedst i, og som situationen passer til.

Med tøj fra Minus går du aldrig ned på hverken de praktiske munderinger eller stilsikre udtryk, om du så har travlt med at holde forretningsmøder, hvorefter du skal hente ungerne i skolen og aflevere dem til sportsaktiviteter. Senere står du måske kokkerere for familien, men bare rolig, alt sammen klarer du iført kollektioner fra minus, der klæder dig på til forretning, familie og fest.

Kort og godt vil vi sørge for, at du har det bedst i dig selv med alle de gøremål og arrangementer, du skal ordne i løbet af en uge. Vi er skabt for dig.