Massagestole fra Iwao - billige massagestole i høj kvalitet

Massagestole fra Iwao – billige massagestole i høj kvalitet

I en tid, hvor meget arbejde bliver udført i stillesiddende positur, opstår der ofte spændinger i ryg og nakke hos medarbejdere. Disse spændinger skyldes som regel, at denne positur er højest usund og unaturlig. Mennesket er ikke skabt til at sidde ned så længe ad gangen. Det går ud over skelettet, muskulaturen, leddene, blodomløbet og hele det øvrige kredsløb. I mange tilfælde kan stillesiddende arbejde føre til sygemeldinger på grund af skader i nakke, lænd eller skuldre. Mindre alvorlige skader som for eksempel musearm kan også være smertefulde og påvirke produktiviteten.

Afhjælp muskelspændinger og forebyg varige skader med massage

Som arbejdsgiver har du en vis interesse i, at dine medarbejdere på kontoret er sunde og raske. For det første betyder det meget for den generelle trivsel på arbejdspladsen, at antallet af sygedage holdes nede. En ”syg” kultur har det med at være systemisk – er først et par stykker sygemeldt på grund af smerter eller skader, vil det hurtigt brede sig. For det andet er en rask og veloplagt medarbejder mere produktiv, og kan i højere grad bidrage til en sund og stærk bundlinje. Mange virksomheder griber muligheden for at tilmelde sine medarbejdere en sundhedsordning, som dækker massage, fysioterapi eller kiropraktor. Problemet med denne type ordning er, at den kun dækker et vist antal behandlinger. Og det er sjældent nok til at afhjælpe eller forebygge i væsentlig grad.

Mulighed for daglig massage med en massagestol

Hvis du gerne vil tilbyde dine medarbejdere muligheden for på daglig basis at nyde godt af en velgørende massage, kunne du overveje at investere i en smart massagestol til kontoret. På den måde kan medarbejderne tage en lille pause i hverdagen, og få løsnet op for de spændte muskler. En massagestol behøver ikke at koste en formue. Hos Iwao Massagestole kan du finde massagestole i en prisklasse, hvor de fleste kan være med. Se hele udvalget af lækre massagestole i høj kvalitet på Iwao-massagestol.dk