Hvornår kan du tillade dig at gå i t-shirt?

Der findes stadig arbejdspladser hvor du bliver set ned på hvis du møder op i t-shirt. Uanset hvor dygtig du er, så vil dine kollegaer opfatte det som uprofessionelt.

Men sådan er det ikke alle steder. T-shirts findes i et væld af forskellige typer og kvaliteter. Der er blanke ensfarvede t-shirts og nogle med tryk. Alle mennesker bruger t-shirts på et eller andet tidspunkt.

T-shirts er ikke undertøj

Nogle vil påstå at t-shirts kun er egnet som undertøj, men det er noget vrøvl. Signal t-shirts er for eksempel blevet et populært mærke fordi det er enkelt og god kvalitet. De holder formen og kan bruges sammen med andet tøj.

En Signal t-shirt er ensfarvet og enkel. Du kan blandt andet købe den hos Mens Wear.

Polo er en hybrid

I et forsøg på at blive accepteret hos skjortefolket, er der mange der vælger en polo-shirt. Den var nok mest populær i 80’erne. Men den hænger stadig ved som fritidstøj i nogle samfundsklasser.

Polo’en er nærmest en kombination af t-shirt og skjorte. Men t-shirten forbliver det mest enkle klædningsstykke. Den er nem at tage på og fylder ikke ret meget.

Variation i kvaliteten

Kvaliteten er meget forskellig. De billigste t-shirts er masseproduceret i Kina. De er udelukkende lavet af bomuld. De har svært ved at holde formen og kommer hurtigt til at blive misfarvede og derforme.

Den gode t-shirt er lidt kraftigere i stoffet og kan holde i lang tid uden at falme. Du kan også få t-shirts lavet i uld. De er lidt dyrere, men til gengæld er de slidstærke og holder en god kropstemperatur. Du kan bruge dem både inde og ude hele året. Uld er det bæredygtige alternativ. Dels på grund af holdbarheden og fordi det er produceret lokalt.