Hundehalsbånd i høj kvalitet

Hundehalsbånd i høj kvalitet

Når du skal vælge et hundehalsbånd, bør du overveje hvilke behov, du og din hund har. Skal halsbåndet bruges i forbindelse med træning? Vil du være sikker på, at hunden reagerer med det samme, når du beder den stoppe op? Dette er bare nogle af de spørgsmål, du med fordel kan stille dig selv, før du anskaffer dig et halsbånd.

Har du f.eks. en stærk hund, der trækker meget i snoren, eller er du i gang med at træne en hvalp, er det vigtigt at lære hunden at reagere på dine signaler. Her kan det i nogle tilfælde være en fordel, at anvende et træningshalsbånd, eksempelvis modellen Hunter Freestyle Reflex Training. Dette halsbånd er fremstillet i nylon, og er af det tyske kvalitetsmærke Hunter. Dette halsbånd fås i mange forskellige farver og 4 forskellige størrelser. Halsbåndet fungerer som et kvælerhalsbånd med stop, således at effekten fra et kvælerhalsbånd er til stede, men uden at det bliver ubehageligt for hunden. Det er vigtigt at vide, hvordan du skal anvende et kvælerhalsbånd, uanset hvilken type, der er tale om.

Kvælerhalsbånd bruges især i forbindelse med træning af f.eks. jagthunde, hvor lydighed er en vigtig del af træningen. Et kvælerhalsbånd gør, at selv små ryk i snoren bliver forstærket, da halsbåndet med det samme strammes om hundens hals. Her er det vigtigt, at give efter på snoren samme øjeblik som hunden lystrer. På den måde bliver den hurtigt opmærksom på, at presset fra halsen forsvinder, i det øjeblik den reagerer.

Til dig der leder efter et funktionelt og holdbart halsbånd, er modellen fra Fenriz i kraftig polyester måske noget for dig. Stilen er enkel, halsbåndet justerbart og lukkes med et plastikspænde. Halsbåndet fås i naturfarver samt i rød.

Også mærket Ruffwear gør sig bemærket inden for halsbånd pga. høj kvalitet og praktisk design. Det gælder bl.a. modellen Hoopie. Det er et blødt halsbånd, der lukkes med en snap-lås. Hundesnoren fastgøres til halsbåndets v-ring, der er fremstillet af let men holdbart aluminium. Dette halsbånd fås i størrelserne small,medium og large, og i farverne sort og rød.

Leder du efter et flot og stilet halsbånd til din hund, dominerer mærket Hunter endnu en gang. Med et væld af flotte læderhalsbånd, har du rig mulighed for at finde et flot halsbånd til din hund. Vælg f.eks. modellen Hunting Comfort, som er et funktionelt og elegant halsbånd. Det er fremstillet i Nubuck læder, og fås i naturfarverne brun, oliven og sort.