Forlæng den varme ferie med fine sommerkjoler

Forlæng den varme ferie med fine sommerkjoler

Sommeren i Danmark har været fænomenal og det ser ud til at fortsætte lidt endnu. Men har du sommerkjoler nok til det? Hvis jeg var dig, ville jeg kigge forbi Neo Noirs lækre udvalg.

Neo Noir designer tøj til den stilbevidste og moderigtige kvinde, der går op i god kvalitet til fornuftige priser. At have fingeren på pulsen og kunne omsætte high-end-fashion til hverdagsmode med øje for kvalitet er én af Neo Noirs store styrker.

Fra det her lækre mærke får du et bredt bud på årets sommerkjole både til hverdag og fest. Farveskalaen er rolig og afspejler sig af tidens tendenser. De sorte, hvide og grå farvenuancer er altid en fast del af kollektionerne, som blødes op af de trendy farver og materialer. Neo Noir er dygtige til at fange detaljerne fra de helt store designere. De gør stilen til deres helt egen og skaber de altid en velovervejet kvalitetsbevidst kollektion.

Neo Noir formår at være firstmovers og er altid med, hvor moden blomstrer, og er altid et skridt foran. De spotter lynhurtigt tendenser og får lynhurtigt tolket det til deres egne designs, som de producerer på egne fabrikker. Derfor er du altid med på den nyeste mode, når du shopper et stykke tøj fra Neo Noir.

Med tøj fra Neo Noir kan din garderobe hurtigt blive opdateret og fornyet med lækre kvalitets styles. Alle styles kan mikses på kryds og tværs, og du kan nemt tilføre din helt egen personlige stil. Tøjet fra Neo Noir er let at sætte sammen, og kan gå igen fra sæson til sæson, da de fleste styles er klassiske og simple. Neo Noir designer udover fantastiske kjoler alt lige fra fine toppe, til lækre nederdele, feminine blondebluser, bløde strikbluser, stribede skjorter og ikke mindst deres flotte Faux Fur jakke er blevet meget populær.

 

Lad os lige samle op

Det danske brand Neo Noir skaber mode til unge kvinder, som ved hvad de vil have. Neo Noir er altid med på, hvad der rør sig i den store verden, og du kan være sikker på, at du med Neo Noir følger de største trends og altid er først, når det kommer til moderigtige styles. Hvad end det angår snit, farve eller materiale, så ender du med et resultat der skriger af high fashion og klæder den kræsne kvinde, som ikke bare iklæder sig hvad som helst.

Så går du op i kvalitetstøj til gode priser, skal du uden tvivl tage et ekstra kig på det danske mærke Neo noir kjoler fra Kysthuset.