Find markiser til campingvogne til fornuftige priser online

Find markiser til campingvogne til fornuftige priser online

Når campingsæsonen står for døren, vågner hele det folkefærd, som kalder sig campister, op til dåd. Med undtagelse af de notoriske fastliggere, har denne befolkningsgruppe kun gang i campingvognene i månederne maj til september. Og er du blandt dem, som mærker udlængslen banke på, når solen titter frem, ved du også, hvor meget det betyder at have campingudstyret i orden.

Camping med hele familien – eller blot med den udkårne?

Måske har du været campist i mange år – og måske er du totalt nybegynder. Under alle omstændigheder betyder det meget, at dit campingudstyr er kalibreret til dine behov. Rejser du med hele familien – kone børn, og måske endda husdyr – er det en rigtig god idé at anskaffe en vogn med ekstra og særlig meget plads, samt et fortelt af en passende størrelse og et opbevaringstelt til familiens våde tøj og støvler. Ellers kan det godt gå hen og blive rigtig trangt med pladsen – og vi ved jo alle sammen, at det nordeuropæiske vejr ikke består af lutter solskinstimer … Hvis du derimod er af sted med din kæreste eller ægtefælle, er der slet ikke de samme krav til pladsen, og her kan du med fordel skifte forteltet ud med en smart markise. En markise til campingvogn giver ikke samme lukkede fornemmelse som et fortelt. Til gengæld fylder den ingenting, og da en markise som regel er fastmonteret på siden af vognen, er den heller ikke nær så besværlig at slå op. Du kan desuden tilkøbe sider til din markise, for at skærme for vind og vejr.

Køb markise eller solsejl til gode priser på campingudstyr.dk

Et alternativ til markisen er et solsejl, som – i lighed med et lufttelt – pumpes op med luft, og nemt monteres på vognen. Du kan få meget mere at vide om solsejl og markiser til campingvogn på campingudstyr.dk