Få hånd i hanke med affald og hygiejne

Få hånd i hanke med affald og hygiejne

Vi mennesker producerer bjergevis af affald hver eneste dag. Har du eksempelvis nogensinde været på et forbrændingsanlæg, hvor tonsvis af affald dagligt bliver brændt af, og forvandles til fjernvarme i din og min bolig? 

Og overvej lige alt det plastik, som flyder rundt i verdenshavene – enorme mængder menneskeskabt affald. Det er ikke underligt at flere og flere personer overvejer løsninger til, hvordan vi håndterer den daglige affaldsudfordring.

Og netop håndtering af affald giver en naturlig kobling til hygiejne. Vi kommer så meget rundt i vores dagligdag, og kommer i berøring med alverdens ting, personer, dørhåndtag, offentlige transportmidler, mødelokaler, kantiner etc., at vi er nødt til at fokusere på at have styr på hygiejnen, for at reducere risikoen for sygdomme og infektioner.

Heldigvis findes der et dygtigt firma i Danmark, som har været forudseende, og produceret en masse produkter og hjælpemidler, som kan gøre det lettere for alle i dagens Danmark at fokusere på håndtering af både affald og hygiejne i dagligdagen og på arbejdspladsen.

Det firma er Cleanmanagement.dk, og du er i deres målgruppe uanset om du er privatperson, et firma eller en offentlig institution. Under alle omstændigheder bør du helt sikkert overveje at benytte nogle af alle deres gode produkter, hvis du altså går op i at der er ryddeligt og hygiejnisk i dine omgivelser, og i det offentlige rum.

Cleanmanagament.dk er behjælpelige med alt fra toilethygiejne til blespande og fra væghængte toiletspande til udendørs askebægre.

Tusindvis af personer har vasket hænder i sæbedispensere fra Cleanmanagement.dk, og yderligere tusindvis af cigaretskodder er blevet smidt i firmaets smarte skraldespande.

Du kan købe alle deres produkter online, så hvorfor ikke overraske svigermor eller chefen med et par mopper til gulvvask og en affaldsspand i udsøgt rustfrit stål. 

Kom i gang med at tænke (endnu) mere på affaldshåndtering og hygiejne i det daglige – det er nemlig ren vælvære.