Et apparat der kan redde liv

Der kan være øjeblikke i ens liv, hvor man oplever en ulykke, der handler om liv eller død. I sådanne tilfælde scanner man oftest området i håb om at finde hjælp enten til en selv eller andre. Det er derfor enormt vigtigt, at flere og flere sørger for, at der uanset hvor man befinder sig, vil være en hjertestarter inden for rækkevidde.

En hjertestarter kan betyde forskellen mellem liv og død. Tilstedeværelse af en hjertestarter – også kaldet en AED-defibrillator – er en afgørende hjælp, hvis der sker en ulykke, og der er brug for at give stød til en bevidstløs person uden vejrtrækning.

Hjertestarteren kan bruges på voksne såvel som børn. De er ikke farlige hverken for personer eller deres omgivelser. Chancerne for at overleve et hjertestop har vist sig at stige markant, hvis der i genoplivningsprocessen er brugt en hjertestarter.

Når man bruger en hjertestarter, er det ikke i stedet for den almindelige førstehjælp. Når de to ting begge er spil skaber man de bedst odds for at kunne skabe den altafgørende forskel.

En hjertestarter alle kan betjene

Det er nemt at betjene en hjertestarter. Den giver klare, trinvise stemmebaserede instruktioner til den, der udøver førstehjælpen.

Hvis du er en virksomhedsejer, medlem af en lokal boligforening eller eksempelvis arbejder i en institution, så er købet af en hjertestarter noget, som du/I bør overveje. Du kan gennem research nemt træffe et informeret valg om, hvilken hjertestarter I skal købe.

Du kan også gøre det endnu nemmere ved at besøge udbyderes hjemmesider, hvor du kan finde al den relevante information. Prisen afhænger af hvilken hjertestarter, I vælger, men det kan rangere fra nogle få tusinde kroner til endnu større beløb.

Træf et informeret valg i dag og køb en hjertestarter til dit nærområde eller din arbejdsplads.