Disse typer sikkerhedssko bør du kigge nærmere på

Sikkerhedssko er essentielt i mange jobsituationer og et faktisk krav i mange brancher, herunder byggebranchen og kokkebranchen. Sikkerhedssko har mange funktioner, men nogle af dem er hælkappe, tåværn, skridsikker bund og svangstøtte. Ikke alle sikkerhedssko besidder alle disse egenskaber, for der kan være stor forskel på, hvilke funktioner du har brug for i netop dit hverv. Går du eksempelvis meget rundt, må skoene ikke være for tunge, da det kan være ekstremt hårdt for benene. Arbejder du et sted, hvor der er risiko for, at meget tunge genstande kan falde nedover dine fødder, har du formentlig også brug for ekstra beskyttelse.

Her er tre typer sikkerhedssko, du kan kigge nærmere på.

Sikkerhedsgummistøvler

Arbejder du udendørs det meste af året? Ja, så kan sikkerhedsgummistøvler være en god investering. Det regner nemlig cirka 171 dage om året herhjemme, hvilket svarer til omtrent hver anden dag. Sikkerhedsgummistøvler er en god måde at slippe for at få våde fødder på, hvis du er på en byggeplads eller arbejder i vandfyldte områder i mange timer, mange dage om ugen. Kig efter mærker som Dunlop og Bekina, når du går på jagt.

Sikkerhedstræsko

Sikkerhedstræsko fra f.eks. Sika er komfortable og hurtige at smutte i, hvilket gør dem egnede til mange brancher, hvor det skal være hurtigt at trække i fodtøjet. Sikkerhedssko er populære blandt køkkenpersonale og sundhedspersonale, da de typisk er lette at have på, mens de sidder godt på foden og yder god sikkerhed.

Sikkerhedssandaler

Sikkerhedssko er kendt for høj sikkerhed, men de er også kendt for at være varme at have på. Det er godt om vinteren, men om sommeren kan det være rart med lidt luft til fødderne. Her er sikkerhedssandaler et oplagt valg. Men husk at undersøge, at de yder den fornødne høje sikkerhed.