3 tips til sjov og ballade til den store fest

Corona har endelig sluppet sit jerngreb, og det betyder, at vi igen kan få lov at feste og have det sjovt, som vi plejede før – i hvert fald til en vis grad. Hvis du har planer om at arrangere en stor fest, kommer vi her med tips til, hvordan du kan gøre den ekstra sjov for alle dine gæster og dig selv.

Lav konkurrencer

Der er to måder at holde en fest på. Du kan lade folk passe sig selv ved bordene, eller du kan styre aftenen og agere vært med alt, hvad det indebærer. Konkurrencer er noget, der kan få folk op af stolene, og hertil skal du naturligvis bruge podier til at hylde vinderne (og taberne). Der er mange forskellige ting at konkurrere om, og de må gerne indebære alkohol.

Lej en rodeo

Den her er måske lidt vild og en lille smule dyr, men skal folk virkelig huske din fest, så skal du leje en rodeotyr. Her kan særligt mændene få lov til at give sig i kast med den store prøvelse, som det er at sidde fast på tyren. Hold styr på rekorderne henover aftenen og find en vinder til sidst.

Lej en DJ

Mobildiskoteker er noget, som efterhånden hører med til enhver fest, og det behøves ikke engang være så dyrt igen at leje en person for en aften med alt, der skal bruges af udstyr. Det kan typisk gøres for under 5.000 kroner, og så har du fantastisk underholdning, som sætter gang i festen. Samtidig slipper du for, at folk sætter deres eget musik på.