3 stykker udstyr til at lette byggebyrden

Har du ansvaret på byggepladsen, og skal du hjælpe til at sørge for, at alt det nødvendige udstyr er tilgængeligt? Der findes et væld af udstyr, som kan gøre arbejdsgangen lettere for arbejderne, og som samtidig kan sikre, at der kan nås meget mere på meget kortere tid. Vi kommer her med tre bud på udstyr, som kan gøre det i netop din situation.

Pallevogn

Ofte vil materiale ankomme på paller, og derfor har du absolut brug for en pallevogn til at kunne tage de tungere løft. Den sættes på en minigraver, hvorefter det er utroligt nemt at løfte de paller, som skal løftes og transportere dem et andet sted hen. Det kan godt være, at pallerne i forvejen er på byggepladsen, men det betyder meget, at man kan transportere dem derhen, hvor arbejderne skal bruge dem, så de ikke skal løfte sten eller fliser 20 meter hver gang.

Sandafretter

Hvis du skal lægge fliser og sten, som man skal i de fleste byggerier, har du brug for at sikre dig, at underlaget er helt lige, inden du lægger stenene. Det kræver en såkaldt sandafretter, som er en maskine, der sikrer, at sandet eller underlaget er helt i vatter. Det kan nemlig ikke gøres i hånden – i hvert fald ikke hvis det skal være perfekt.

Vinduesløfter

Når byggeriet tager form, skal du have vinduer på plads. Vinduer er tunge og ekstremt porøse, og det betyder, at de skal håndteres meget forsigtigt. Det er dog noget af en prøvelse med hænderne, og derfor bør du benytter en vinduesløfter til at placere vinduerne korrekt.